keskiviikko 28. elokuuta 2013

Wednesday's school day

^En ole hyvä enkussa, otsikko saattoi mennä ihan metsään, mutta kai ymmärrätte mitä sillä hain.

Toinen postaus tulikin sitten heti seuraavana päivänä. Mutta kun teki mieli vähän kirjoitella. :D

Tänä aamuna heräsin erittäin väsyneenä. Koulu ei olisi kiinnostanut pätkääkään. Kuitenin sinne oli pakko raahautua. Kemian kaksari oli kamala. En jaksanut opiskella yhtään mitään, mutta yritin kuitenkin pysyä hereillä. Kehnoin tuloksin. Taisin välillä torkahtaakin. Koko piinaavan koulupäivän odotin kotiin pääsyä, ja sitä ennen kuviksen tuntia. Se oli ainoa kiva asia siinä koulupäivässä. Kuviksen tunnilla sainkin paljon tehtyä. Melkein jo työn valmiiksi. Siitä sitten kuva myöhemmin.


 Koska äikän tunnit ovat niin kiinnostavia... Töhersin vain vihkon keskiaukeamalle. No, yleensä ne ovat ihan ok, mutta nyt oli erittäin tylsä.
 Sillä tunnilla en sentään nukkunut, vaikka en kovin aktiivisesti tuntiin jaksanutkaan panostaa


Lopulta kuitenkin se rasittava koulupäivä oli ohi. Nukahdin kyllä linja-autossa, mutta ei se mitään (ja varmaan mietitte että paljonko yöllä nukuin kun niin väsytti: n.7h)
 On ihanan lämmintä. Yli 20 astetta varjossa. Koulun jälkeen hiippailin ulkona kuvaamassa.
 Oli pakko vähän kuvailla järvimaisemaakin.


Testailin vähän kameran asetuksia eilen ja nappailin muutaman kuvan. Siinä pari niistä. Laukku mustavalkoisella, lampussa säädin itse kaikkea. Tai siis en mennyt lamppuun säätämään vaan, äh, kyllä te tajuatte. :D


Tänään ei ole suunnitelmissa mitään, ehkä sitä tarttuisi kynään ja piirtäisi jotakin. Tai vaikka leipoisi jotakin. 

Sellainen oli se toinen postaus, missä en nyt oikein mitään kertonut, paitsi puuduttavasta koulupäivästä. Seuraava postaus tulee varmaan taas melko pian, nyt kun olen vielä innoissani tästä blogista.

1 kommentti:

  1. Itsellä oli aina tapana töherrellä vähän enemmänkin kouluvihkoihin... :P Tosi kiva nähdä paljon kuvia!

    VastaaPoista